school
Update Kasteel.gro    
onderheader
 
visual
ondervisual

 

t
Update
Update Werkplaats voor Digitaal Vakmanschap
Kasteel.gro weer geopend
Diplomering via livestream
Update Medialab
Tech-savvy
Werkplaats Online Ondernemen
Alumni student Dennis
 

Update

In deze nieuwsbrief
- Kasteel.gro weer geopend
- Update Werkplaats voor Digitaal Vakmanschap
- Update Medialab
- Diplomering via Livestream
- Tech Savvy
- Werkplaats Online Ondernemen
- Alumni student Dennis

Veel leesplezier en graag weer tot ziens in Kasteel.gro!

b
beginalinea rechts
Diplomering via livestream

Ons normaal zo feestelijke moment aan het einde van het schooljaar, de diplomering, pakt dit jaar heel anders uit dan verwacht en gehoopt. Door de corona werd er de aanspraak gedaan op onze creativiteit.

Vanuit de Werkplaats voor Digitaal Vakmanschap hebben wij de handschoen opgepakt om een digitale diplomering mogelijk te maken.

Alle diplomeringen worden via livestream beschikbaar gemaakt waardoor familie thuis mee kan kijken. We maken hiervoor gebruik van de diensten van onze werkplaats partners BANO en Aeterno.media.


Vanuit de Werkplaats voor Digitaal Vakmanschap hebben wij de handschoen opgepakt om een digitale diplomering mogelijk te maken.

Samen met de opleiding Gezondheid en Welzijn hebben wij ons ingespannen om een rooster voor diplomering te maken waarbij wij in één week alle studenten in Kasteel.gro te ontvangen waar zij in kleine setting hun diploma kunnen ophalen. Alle diplomeringen worden via livestream beschikbaar gemaakt waardoor familie thuis mee kan kijken. We maken hiervoor gebruik van de diensten van onze werkplaats partners BANO en KTM studenten van start-up Aeterno.media.

Het is de bedoeling dat het nu adhoc geformeerde streaming team een meer permanente positie krijgt binnen Noorderpoort zodat we nu en in de toekomst meer online diensten kunnen aanbieden. Van onderwijs tot een leven lang ontwikkelen en van kennismaking met Noorderpoort tot diplomering.

 

 

Colofon

Publicatiedatum: 19 June 2020
  Afmelden voor deze nieuwsbrief

bottom.png